tisdag 13 april 2010

Linas matkasse vs Middagsfrid!

Vi har nu testat både Linas matkasse och Middagsfrid. De båda går ut på att man får hem samtliga ingredienser och recept för 5 middagar för 4 personer med matlåda. Det är alltså massor av mat!

Vi tycker att Linas matkasse funkar bäst, bra recept som är nyttiga, goda och enkla att laga. Det är dock inte svennebanan käk, utan recepten innehåller lite spännande kryddor mm. Men för oss funkar det bra eftersom Loppan gillar mat med smak, bönor och grönsaker. Hon är öppen för nya förslag.

Middagsfrid är vi inte fullt så nöjda med, de hade glömt varor och vi fick dålig dill. Recepten var inte alls lika roliga som de i Linas matkasse.

Det är jäkligt skönt att få hem matkassarna och slippa kånka hem det från ica samt att slippa försöka komma på vad tusan man ska laga. Vi tycker inte att det blir så mycket dyrare än vanligt och det är helt klart värt de extra kronorna.

1 kommentar:

  1. Kul att du testar olika leverantörer av hemleverans av matkassar med recept. Vi håller med om att Linas är duktiga.
    Tråkigt att det var både saknad och dålig vara med i din leverans från oss. Det är tack och lov inte allt för vanligt med sker tyvärr ibland. Jag hoppas att du har kontaktat vår kundservice så att du får ersättning enligt Middagsfridsgarantin för denna fadäs.
    Mvh, Victor / Middagsfrid

    SvaraRadera