måndag 30 augusti 2010

Kalas i dagarna två.

Nu har vi kalasat så vi är helt slut! Vi måsta även hyra en till lägenhet så att Loppan får plats med alla sina nya fina leksaker. Massor av vänner firade Loppan i lördags, både stora och små.

I söndags var vi på brunch på Elverket med Anna, Kim, Alvin och Tuva. Mycket bra ställe som gillar barn. Åk dit. Efter brunchen skulle vi se pippiparaden men då sov ungarna så vi såg några småpippisar på djurgården i allafall. När Loppan vaknadde hade hon fått prickar på kinderna och hon svällde upp ganska snabbt i ansiktet. Loppan och C tog en taxi till SÖS (ja, vi har numera klippkort där). Loppan fick antihistamin och fick vara kvar för observation och träfa doktorn.

Hemma hos oss väntade kalas nummer två uttanför huset, de kom ju inte in. Jag blev ju sen hem och födelsedagsbarnet var ju på akuten. Men vi fick en trevlig stund hemma med Nisse, Rebecca, Johannes, Linnea och Olle. Vi fikade och väntade. Tyvärr han tre av gästerna gå hem innan Loppan kom. Men Linnea och Olle stannade kvar och fixad middag åt oss och tröstadeen mycket upprörd Bebblan...

Tur att vi har så fina vänner. Nu är Loppan på dagis och jag röjer upp hemma och tvättar. Tack snälla allihopa för att ni firade vår fina Loppa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar